ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 24.09 / 02:00 Fetița de 11 ani, din București, care a dispărut în aceeași zi în care a ajuns în România olandezul suspectat de uciderea minorei din Dâmbovița, a fost găsită de polițiști într-o localitate din județul Brașov. Potrivit unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani și va fi audiată pentru ca anchetatorii să afle ce s-a întâmplat în toate aceste zile, în care minora nu a fost de găsit, informează Știri pe Surse. 
 
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: O fetiță de aceeași vârstă cu cea a minorei ucise în Dâmbovița a dispărut din București, imediat după sosirea în România a pedofilului olandez suspectat că ar fi autorul omorului prin ștrangulare al victimei descoperite duminică. A doua dispărută este din București, are 11 ani și nu s-a mai întors acasă după ce a plecat „să își cumpere dulciuri”, informează Știri pe Surse

„Minora dispărută se numește DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani și are următoarele semnalmente: Înălțime: 1,60 m, Greutate 95 kg, ten creol, față ovală, păr vișiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentând două inimi.

Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariției: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidași negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112”, anunțau reprezentanții Poliției la data dispariției minorei. Aceasta nu a fost găsită până în prezent.