ACTUALIZARE 24.09 / 02:00 Fetița de 11 ani, din București, care a dispărut în aceeași zi în care a ajuns în România olandezul suspectat de uciderea minorei din Dâmbovița, a fost găsită de polițiști într-o localitate din județul Brașov. Potrivit unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani și va fi audiată pentru ca anchetatorii să afle ce s-a întâmplat în toate aceste zile, în care minora nu a fost de găsit, informează Știri pe Surse. 
 
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: O fetiță de aceeași vârstă cu cea a minorei ucise în Dâmbovița a dispărut din București, imediat după sosirea în România a pedofilului olandez suspectat că ar fi autorul omorului prin ștrangulare al victimei descoperite duminică. A doua dispărută este din București, are 11 ani și nu s-a mai întors acasă după ce a plecat „să își cumpere dulciuri”, informează Știri pe Surse

„Minora dispărută se numește DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani și are următoarele semnalmente: Înălțime: 1,60 m, Greutate 95 kg, ten creol, față ovală, păr vișiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentând două inimi.

Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariției: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidași negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugați să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul unic de urgență 112”, anunțau reprezentanții Poliției la data dispariției minorei. Aceasta nu a fost găsită până în prezent.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews