ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din localitatea Lespezi, județul Iași, a avut parte de surpriza vieții sale, a adus pe lume 4 copii în același timp. 

Tânăra nu a făcut niciun control pe timpul sarcinii, iar cei patru prunci au venit și mai devreme pe lume, cu două luni. Bebelușii au fost ținuți în maternitate ca să supraviețuiască, conform Digi 24.

Și pentru medici a fost o mare surpriză, pentru că o asemenea naștere apare o dată la jumătate de milion de cazuri. A doua surpriză i-a dat fiori tinerei: a născut două fete și doi băieți.

Maria este prima fetiță care a venit pe lume în familia Cozma, apoi a urmat Vasile, Florin și Andreea. Cei patru au avut în total greutatea cât cea a unui copil mai bine dezvoltat, de aceea medicii i-au ținut în incubator două luni și abia acum au reușit să îi aducă la greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă la naștere.

Acum, familia s-a reunit: 10 copii cresc în acest moment în familia Cozma.