ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În data de 15 martie 2016, o fetiță de șapte ani a fost aproape de a se îneca într-unul din bazinele de la Therme București, considerat cel mai mare centru de recreere din Europa. De atunci, micuța se află în stare gravă la spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Deși incidentul s-a petrecut marți,  cazul nu a fost făcut public.

"Da, este adevărat, o mașină SMURD a ajuns la fața locului pentru a acorda ajutor unui copil. Fetița a fost dusă la spital în stare gravă” a declarat Raed Arafat, conform site-uuil Top Tabu, citat de Știri pe Surse.

La câteva zile după incident, Therme București a emis un comunicat oficial în care oferă detalii legate de caz.

"În data de 15 martie 2016, personalul medical din cadrul complexului Therme București a intervenit pentru a pune în siguranță o fetiță în vârstă de șapte ani care se afla în apă.

Personalul Therme București a intervenit imediat cu manevre specifice, iar ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare de conștiență și transportată la un spital din București", se arată în comunicatul oficial.