ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Povestea lui Emil Marcoci pare desprinsă din filme. Acum 11 ani, după ce i-a murit singurul copil, s-a hotărât să-și dedice viața celor mai puțin norocoși. A luat în grijă doi minori rămași pe drumuri, dar gestul l-a costat căsnicia, pentru că soția l-a părăsit.

Așa l-a luat în grijă pe Marius, plecat de acasă la 17 ani. Nu avea ce mânca și nici condiții pentru o viață normală. A urmat Ionuț. Avea doar 5 ani când bărbatul l-a luat la el. Și pe nimeni care să-l crească. Părinții lui Ionuț erau alcoolici.

Marius și Ionuț sufereau de boli grave. Tatăl adoptiv și-a vândut vacile din curte și o bucată din grădină ca să le ia medicamente. Pe Ionuț l-a dat la o școală specială.

Bărbatul simte povara anilor și așteaptă acum ajutorul autorităților, potrivit tvr.ro.

În lipsa unei soluții, Ionuț și Marius vor trece printr-un nou abandon. Primul este încă minor și poate rămâne în grija statului, dar Marius (28 de ani) va ajunge iarăși în stradă.