Bătrâna, fostă măicuță la mănăstirea Sucevița, a ajuns la Cluj pentru a-și elibera certificatul medico-legal de la IML.

Ea a venit de la Dej, acolo unde deține un apartament. Femeia a povestit că a fost lovită cu brutalitate de către vecinul ei, un fost polițist, fiindcă acesta ar avea o aversiune față de fețele bisericești, notează cei de la gazetadebistrita.ro.

Măicuța Veronica a vrut să facă o faptă bună și să măture covorul de frunze uscate din fața blocului în care locuiește, dar asta nu a fost deloc pe placul vecinului ei. Acesta i-a reproșat că îi murdărește geamurile și a început să o lovească pe bătrână.

I-a luat mătura și a început să o lovească în cap, spate și zona pieptului. Ea a spus că în urma bătăii primite, a stat aproape o săptămână în spital. „Când dădea în mine, l-am văzut pe însuși diavolul, însă fără coarne fiindcă le băgase în buzunar", a mai relatat ea.

Femeia urmează să depună o plângere penală împotriva agresorului. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.