Bătrâna, fostă măicuță la mănăstirea Sucevița, a ajuns la Cluj pentru a-și elibera certificatul medico-legal de la IML.

Ea a venit de la Dej, acolo unde deține un apartament. Femeia a povestit că a fost lovită cu brutalitate de către vecinul ei, un fost polițist, fiindcă acesta ar avea o aversiune față de fețele bisericești, notează cei de la gazetadebistrita.ro.

Măicuța Veronica a vrut să facă o faptă bună și să măture covorul de frunze uscate din fața blocului în care locuiește, dar asta nu a fost deloc pe placul vecinului ei. Acesta i-a reproșat că îi murdărește geamurile și a început să o lovească pe bătrână.

I-a luat mătura și a început să o lovească în cap, spate și zona pieptului. Ea a spus că în urma bătăii primite, a stat aproape o săptămână în spital. „Când dădea în mine, l-am văzut pe însuși diavolul, însă fără coarne fiindcă le băgase în buzunar", a mai relatat ea.

Femeia urmează să depună o plângere penală împotriva agresorului. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews