Patru persoane au fost rănite într-un accident grav pe autostrada A4. O șoferiță care nu avea permis a intrat violent într-o altă mașină.

După ce a produs accidentul și a fugit de la fața locului, Ioana Costache a postat câteva mesaje pe rețelele de socializare prin care își anunță prietenii virtuali că este bine, dar și că se va întoarce din nou pe șosea, anunță Știrilekanald.ro.

„Mulțumesc pentru toată grija voastră. Suntem ok! Nu am nici un număr disponibil momentan, dar promit să răspund la toată lumea. Asta înseamnă să ai zile și să te iubească Dumnezeu. Chiar am o armată de îngerași. Mă iubesc maxim! Și mașina este un fier și are CASCO. Curând din nou la volan!”, a scris Ioana Costache pe una dintre rețelele de socializare.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța și a propus luarea de măsuri, cum ar fi arestarea preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și părăsire a locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.