ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politicianul din Bistrița care a bătut o femeie o găsește responsabilă tot pe victimă pentru întregul incident.

Afirmă aceste lucruri după apariția unei înregistrări video făcute de o cameră de supraveghere, potrivit digi24.ro.

 „Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulțumească că a rămas cu viață, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliția Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roșie și lovirea autoturismului”, spune Jenor Beudean.

Femeia susține contrariul: liberalul e cel care circula cu viteză și cel care a ignorat culoarea roșie a semaforului.

„Eu m-am speriat în momentul respectiv, pentru că puteam să fiu accidentată și din cauza asta am lovit cu piciorul mașina dânsului, abia l-am atins ca să vă zic așa. S-a dat jos din mașină și, fără să mai zică altceva, m-a lovit direct peste față, m-a bruscat, mi-a rupt hainele și m-a agresat verbal. Doar îmi spunea că mașina lui e o mașină foarte scumpă și că eu nu știu câți bani a dat dânsul pe mașină și își continua gesturile sălbatice pe care le-a pus în aplicare”, explică Nicoleta Constantinescu, femeia agresată.

Politicianul din Bistrița se consideră o victimă și nu recunoaște comportamentul agresiv:

„Am invitat-o să mergem la Poliție, dar starea ei era agresivă, mi-a dat peste mâini, mi-a căzut telefonul jos, mi-a spart ecranul. Ne-am îmbrâncit unul pe celălalt acolo, puneți-vă în situația mea două - trei secunde”.

După ce pozele postate de soțul femeii au devenit virale, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că liberalul va fi exclus din partid.

Ce declară politicianul e halucinant:

„Cred că doamna Gorghiu s-a grăbit puțin și pe mine sincer m-a dezamăgit hotărârea dânsei de a se pronunța înainte să vadă probele. Știți că incidente din acestea în trafic avem fiecare dintre noi, poate zilnic, nu trebuie să facem din asta un capăt de țară. Nu este nici dare de mită, nici nu am omorât, nici nu am rănit pe nimeni”.