ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lipsa locurilor de parcare în București îi determină pe unii șoferi să-și lase mașinile parcate aiurea, iar în unele cazuri afectează și deplasarea mijloacelor de transport în comun.

Însă, atunci când o mașină de Poliție parcată într-un loc nepotrivit blochează traseul tramvaiului și creează un adevărat haos într-o intersecție foarte circulată din București, la Piața Iancului, nu mai sunt prea multe lucruri de spus.

Toată această aventură a fost povestită de un utilizator pe contul său de Facebook.

”Aseară, circulația din zona Piața Iancului a fost blocată peste 10 minute. Dar unele luuungi.

Motivul? O mașină de Poliție era parcată pe șinele de tramvai. Urmările: bulevardul Mihai Bravu blocat, probabil, întocmai până la Piața Muncii. Câteva detalii suplimentare: un tramvai în care oamenii ies cu mâinile pe geam și se întorc la regnul animal, claxoane insistente și înjurături cum n-am auzit de când lucram în presa sportivă.”, a scris utlizatorul pe Facebook.