ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O rețea importantă de hipermarketuri din România s-a gândit să vină în sprijinul turiștilor aflați în stațiuni. A deschis un magazin care va funcționa pe perioada sezonului turistic.

Kaufland România a inaugurat primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș, anunță compania. Unitatea temporară, care are 1.350 de metri pătrați și va sta deschisă pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017 pentru turiștii care doresc să facă cumpărături rapide.

„Misiunea noastră este să fim mai aproape de clienți, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern și foarte dinamic, ce ne permite să facem mai accesibile produsele de calitate la prețuri reduse. Am ales Sovata pentru că este un important punct turistic, este primul magazin din acest oraș", declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews