ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul ungar Viktor Orban a participat la conferința „Europa Centrală, un punct sigur!?", de la Universitatea de Vară și Tabăra Studențească din Tușnad, Harghita. 

La finalul discursului pe care l-a susținut, liderul de la Budapesta s-a pozat alături de un tricou al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, menționând că gruparea covăsneană a promovat în premieră anul acesta în Liga 1, informează GSP

Gestul său a fost apreciat de presa maghiară, care a preluat imediat informația.

Gestul lui Viktor Orban a venit la doar o zi după ce echipa antrenată de către Valentin Suciu a obținut prima victoria din istoria micuțului club în Liga 1, 2-1 cu Juventus București.

Sepsi Sfântu Gheorghe - Juventus București a fost meciul premierelor în etapa a doua a Ligii 1. Debutante la ediția centenară a campionatului, cele două echipe au marcat primele goluri din istorie în Liga 1 după ce în prima etapă pierduseră la zero, cu Astra și Dinamo. Sepsi a câștigat în fața echipei care a dominat de la un cap la altul sezonul trecut al Ligii 2.