Premierul ungar Viktor Orban a participat la conferința „Europa Centrală, un punct sigur!?", de la Universitatea de Vară și Tabăra Studențească din Tușnad, Harghita. 

La finalul discursului pe care l-a susținut, liderul de la Budapesta s-a pozat alături de un tricou al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, menționând că gruparea covăsneană a promovat în premieră anul acesta în Liga 1, informează GSP

Gestul său a fost apreciat de presa maghiară, care a preluat imediat informația.

Gestul lui Viktor Orban a venit la doar o zi după ce echipa antrenată de către Valentin Suciu a obținut prima victoria din istoria micuțului club în Liga 1, 2-1 cu Juventus București.

Sepsi Sfântu Gheorghe - Juventus București a fost meciul premierelor în etapa a doua a Ligii 1. Debutante la ediția centenară a campionatului, cele două echipe au marcat primele goluri din istorie în Liga 1 după ce în prima etapă pierduseră la zero, cu Astra și Dinamo. Sepsi a câștigat în fața echipei care a dominat de la un cap la altul sezonul trecut al Ligii 2.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews