ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Capitalei a aprobat organizarea târgului de sărbatori Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă în Piața Victoriei între 2-20 decembrie. 

Este primul an în care Primăria Capitalei organizează evenimente de Crăciun în Piața Victoriei, până acum acestea fiind organizate doar în Piața Universității, Piața Constituției și Piața Unirii. 
 
În alvelola centrală a pieței vor fi amplasate un număr de aproximativ 30 de căsuțe și o scenă pe care vor evolua ansambluri de copii și elevi, precum și artiști consacrați.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10 și 22. Pentru accesul vizitatorilor vor fi amenajate treceri de pietoni temporare, iar traficul auto nu va fi restricționat 

Organizatorii evenimentului sunt două instituții din subordinea Consiliului General al Municipiului București: Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București-PROEDUS și Centrul Cultural al Municipiului București-ARCUB. 

Primăria estimează că la eveniment vor participă 50.000 de oameni.