ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Capitalei anunță că nu va putea susține costurile de organizare a Revelionului din Piața Constituției. Primăria va fi nevoită să taie din bugetele unor instituții de cultură, potrivit primarului general interimar Ștefănel Marin.

Edilul interimar al Bucureștiului spune că, deși este neplăcut să tai bugete pentru instituții, cum ar fi cele de cultură, din păcate este nevoit să facă acest lucru.

"Revelionul din Piaţa Constituţiei nu cred că va fi suportat din banii Primăriei Municipiului Bucureşti. Sper să găsim resurse din altă parte pentru că acest eveniment nu va fi susţinut de primărie", a declarat Ștefănel Marin, potrivit b1.ro.

Totodată, primarul a mai estimat costurile organizării petrecerii de Revelion din Piața Constituției. Acesta arată că PMB ar avea nevoie de un buget de 2 – 2.5 milioane de lei pentru noaptea dintre ani.