ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general al Capitalei anunță că începând de vineri 15 mai,  în București vor fi deschise parcurile și grădinile publice. De asemenea, Gabriela Firea spune că și cimitirele vor fi deschise.

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice - inclusiv grădina zoologică -, și cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost și votat, în cadrul ședinței de azi a Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență. Le mulțumim tuturor colegilor din prefectura, primării de sector, poliție, jandarmerie, ambulanță și celelalte instituții deconcentrate, membre ale acestui for”, a anunțat Gabriela Firea pe Facebook.

Ea face un apel și către cetățeni: „Rugămintea către toți cetățenii este să evite zonele aglomerate, să păstreze distanța socială, să se spele des pe mâini și să se dezinfecteze”.
 
Firea anunțase acum patru zile că ia în calcul deschiderea grădinilor publice.