ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Vânătorul care l-a împușcat mortal sâmbătă pe primarul comunei Tătulești a trecut în urmă cu șapte ani printr-o dramă familială cauzată tot de o armă de vânătoare. În februarie 2009, fiul său de șase ani și jumătate a murit împușcat de un adolescent cu care se juca în timp ce se afla în vacanță la bunici, în comuna Tătulești, a precizat, sâmbătă, pentru Agerpres, viceprimarul Ștefan Marius Petruț.
 
Primarul comunei Tătulești, din județul Olt, a fost împușcat mortal sâmbătă, în timpul unei partide de vânătoare. 

Primarul Lucian Istrate participa la o vânătoare autorizată. 

Într-o intervenție telefonică la postul B1 TV, Mădălina Deloreanu, director medical al Serviciului de Ambulanță Olt, a precizat că edilul a fost împușcat în zona toracelui și că medicul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. 

"Am fost solicitați prin 112, în legătură cu un bărbat în vârstă de 48 de ani, la o partida de vânătoare, la Tătulești, pe câmp. Un echipaj SMURD și un echipaj cu medic de la ambulanță s-au deplasat la fața locului. Medicul nu a putut decât să constate decesul. A fost o plagă împușcată cu risc vital, în zona torace anterior. Am înțeles că este singura victimă”, a explicat Mădălina Deloreanu.