ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asistența medicală pentru cazurile urgente din Capitală este asigurată, până pe 2 mai, de nouă spitale, în timp ce Serviciul de Ambulanță București-Ilfov are program normal, informează Mediafax.

Cele nouă spitale din Capitală care asigură urgențele medicale în această perioadă sunt: Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul "Sfântul Pantelimon", Spitalul "Sfântul Ioan", Spitalul "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul de Urgențe Oftalmologice, Spitalul pentru Copii "Grigore Alexandrescu" și Spitalul pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) are program normal de lucru cu mențiunea că, în această perioadă, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populației vor fi preluate la numărul unic de urgență 112.

Și Direcția de Sănătate Publică București a anunțat că are un serviciu de gardă permanent.