Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunțat că va iniția un proiect în CGMB prin care să fie limitată la 3,5 tone capacitatea mijloacelor de transport care aprovizionează lanțurile de magazine, iar supermarketurile să poată fi închise la sfârșitul săptămânii. 

„Este în lucru un proiect de hotărâre, săptămâna viitoare vom discuta cu aceste firme de curierat, iar peste două săptămâni vor începe discuțiile cu marile lanțuri de supermarketuri și vreau să anunț faptul că eu, personal, voi avea o inițiativă de consilier general, care să închidă pentru sâmbătă și duminică activitățile comerciale din anumite supermarketuri, tocmai ca sâmbăta și duminica dumnealor să se poată aproviziona foarte bine și să evităm prezența traficului greu pentru zonele municipiului București. Ba mai mult decât atât, vom limita până la 3,5 tone orice formă de aprovizionare pe aceste lanțuri de magazine”, a precizat Bădulescu.

Acesta a participat la o dezbatere pe proiectul de hotărâre privind ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă, eveniment organizat de Primăria Generală a Municipiului București.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.