Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt din Baia de Aramă, unde micuța Sorina a fost crescută vreme de 7 ani, a postat luni pe contul lui de socializare o provocare la adresa apărătorilor adopției internaționale, care, publicând fotografii cu minora aparent fericită în noul anturaj, justifică astfel oportunitatea întregului demers.   

„Voi, „maeștri ai dreptului”, ca niște demoni ați pus la cale iadul prin care a trecut Sorina în dimineața zilei de 21.06.2019, iar, acum, la două săptămâni de la acel supliciu, văzând că ați scăpat nepedepsiți, ne arătați fotografii ce surprind, în mintea voastră diabolică, fericirea copilei...

Vă provoc!

Arătați-ne o filmare video în care Sorina îi spune „americancei” MAMI, așa cum îi spunea Marianei Șărămăt!!!

Altfel, vă trădați disperarea și intențiile meschine!

Sorina are nevoie de familia ei, nu de ședințe foto regizate de voi, fățarnicilor!!!”, și-a exprimat indignarea pe Facebook avocatul Victor Dumitrică, apărătorul familiei în cadrul căreia a crescut Sorina din Baia de Aramă.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.