ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situație de neconceput în comuna Cudalbi, județul Galați. Primarul din localitate a decis să acopere Monumentul Eroilor Neamului din Primul Război Mondial cu un brad artificial.

Informația a fost făcută de publică de un internaut, care a distribuit imaginea neverosimilă.

Primarul Ștefan Drugan (PSD) spune că a făcut „un lucru frumos”, mai ales, că spune el, respectivul edificiu nu este trecut în lista monumentelor comunei.

„Nu e o năzbâtie, cum spuneți dv. Punctul meu de vedere este altul. Punct! Vă deranjează pe dv. la Galați că am făcut brad? Eu zic că am făcut un lucru frumos. Nu că e mai ieftin…Când discutăm de suflet, nu discutăm de bani. Iar monumentul de care spuneți dv. nu  este în lista monumentelor. Îi spunem noi monument, dar…”, a spus el pentru faramogul.ro.
 
Edilul a mai spus că este sprijinit de comunitate în demersul său.
 
„Nu este o lipsă de respect față de eroi, ba din contră. Oamenii din localitate au o părere bună. A fost o propunere a unui grup din Primărie la care eu m-am aliat și am fost de acord. Sincer să fiu, mie îmi place. Nu aș putea să vă spun cât a costat, sunt documente în acest sens”, a declarat Drugan citat de Adevărul.