ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tramvaiele liniilor 1, 10 și 41 vor circula în Capitală pe întreg parcursul nopții de Paști, în timp ce celelalte mijloace de transport ale STB vor circula, de vineri până luni,  după un program corespunzător unei zile de week-end, informează Societatea de Transport București.

Potrivit sursei citate, marți, liniile de transport public de suprafață vor funcționa după un program corespunzător unei zile de week-end, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepția liniilor regionale, care vor circula normal.

Totodată, cu ocazia desfășurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe strada Mihail Sebastian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19:00-04:00, traficul rutier va fi restricționat total între Strada Novaci și Calea 13 Septembrie.

În acest context, STB va modifica circulația mijloacelor de transport din zonă, astfel: linia de autobuz 173 va funcționa sâmbătă, începând cu ora 19:00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecția Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Șos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază.