Tramvaiele liniilor 1, 10 și 41 vor circula în Capitală pe întreg parcursul nopții de Paști, în timp ce celelalte mijloace de transport ale STB vor circula, de vineri până luni,  după un program corespunzător unei zile de week-end, informează Societatea de Transport București.

Potrivit sursei citate, marți, liniile de transport public de suprafață vor funcționa după un program corespunzător unei zile de week-end, suplimentat cu aproximativ 25%, cu excepția liniilor regionale, care vor circula normal.

Totodată, cu ocazia desfășurării Slujbei de Înviere la Biserica Sfânta Treime Ghencea de pe strada Mihail Sebastian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19:00-04:00, traficul rutier va fi restricționat total între Strada Novaci și Calea 13 Septembrie.

În acest context, STB va modifica circulația mijloacelor de transport din zonă, astfel: linia de autobuz 173 va funcționa sâmbătă, începând cu ora 19:00 până la retragere, pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecția Calea 13 Septembrie/Str. Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Șos. Progresului, Calea Rahovei, apoi traseul de bază.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews