ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul comunitar „La Noi Acasă” (fosta Okianotecă) din Brașov organizează conferința „Omul care iubește nu se mai teme de moarte” și lansarea cărții 7 cuvinte ale iubirii de pr. Visarion Alexa. Avându-l ca moderator pe pr. prof. Cristian Muntean, evenimentul se va desfășura în sala festivă a C.N. „Andrei Șaguna” din Brașov, vineri, 20 decembrie, de la ora 18:00.

„Iubirea este motorul care mișcă lumea, unicul care a existat dintotdeauna și care este felul lui Dumnezeu de a fi, ne spune părintele Visarion Alexa. Și tot părintele ne învață cuvintele și rostul iubirii, în cartea care vorbește despre subțirimea și profunzimea lăuntrului omului, Cele 7 cuvinte ale iubirii, carte pe care părintele o lansează și la Brașov, în cadrul conferinței „Omul care iubește nu se mai teme de moarte”!

Așteptăm, așadar, ca fiecare brașovean să guste alături de noi din roadele dragostei evanghelice, în prezența unui om care împrăștie în juru-i numai și numai iubire. Îl avem invitat, în data de 20 decembrie, începând cu orele 18:00, la sala festivă din Colegiul National „Andrei Șaguna”, Brașov, pe părintele VISARION ALEXA, o prezență care, negreșit, ne va umple inimile de bucurie. Moderatorul înâlnirii este preotul Cristian Muntean, mult-îndrăgitul părinte și scriitor brașovean. 

Totodată, în deschiderea evenimentului ne va oferi un recital aparte de muzică bizantină corul pslatic Kyrios, dirijat de Ion Ioan, președintele Transylvania Byzantine Music Festival. Să ne vedem cu bucurie!”, transmit organizatorii pe pagina de social media a evenimentului

Originar din Bacău, părintele Visarion Alexa este preot paroh al bisericii cu hramurile „Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae – Militari” din Capitală, absolvent al Facultății de Teologie „Iustinian Patriarhul” din cadrul Universității București, a studiat Comunicare și Relații Publice la Ș.N.S.P.A. și a fost redactor la Radio România Actualități. Cea mai cunoscută carte publicată de pr. Visarion Alexa este 7 Cuvinte ale iubirii: sacre taine care ne unesc