ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prin Alba Iulia, municipiul supranumit „Capitala Unirii”, turiștii se pot plimba prin oraș cu un mini-bus cu numere de înmatriculare din...Ungaria.

Mini-busul din imagine a fost fotografiat ieri, 15 mai, și imaginea ne-a fost trimisă pe adresa redacției, cu rugămintea de a afla despre ce e vorba.

Turul în acest minibus este realizat de o societate comercială particulară, SC Artemis SRL din Alba Iulia. Nu este clar dacă toate minibusurile operate de societatea respectivă au numere de Ungaria, cert este că pe pagina de facebook a operatorului sunt fotografii din vara anului trecut în care o mașină apare înmatriculată în țara vecină.

Situația este neplăcută, având în vedere valoarea de simbol pe care o Alba Iulia pentru români. Contactați de ActiveNews, reprezentanții firmei nu au răspuns până acum pentru un punct de vedere.