ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parohia Mărcuța, din sectorul 2 al Capitalei, invită doritorii la serile cultural duhovnicești, ce vor avea loc în curtea parohiei, aflată pe strada cu același nume din București, anunță părintele Ion Adrian Mirică

Programul evenimentelor este următorul:

Miercuri 11 septembrie, ora 19:00-Spectacolul de teatru "Brâncovenii" o evocare a sacrificiului și iubirii față de dreapta credință, a curajului în fața opresiunii. O seară document prin care ne vom întoarce cu toții în timp și vom cunoaște trăirile și mărturiile de credință ale sfinților martiri Brâncoveni.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

Ana Calciu
Tomi Cristin
Magda Catone
Mihai Coadă
Ovidiu Cuncea
Mircea Constantinescu
Tiberiu Păun
Bogdan Iacob
Dana Rusu
Alexandru Ionescu
Text: Preot Bogdan-Aurel Teleanu
Regia: Ivona Boitan

Joi 12 septembrie la ora 19:00-concertul de muzică creștină și patriotică susținut de grupul psaltic „Tronos" al Patriarhiei Române, condus de arhidiaconul Mihail Bucă. În sfânta seară de joi, vom încerca să aducem în fața dumneavoastră cele mai desăvârșite opere ale muzicii corale bisericești. Prin participarea extraordinară a actorului Silviu Biriș, nu îi vom uita nici pe martirii temnițelor comuniste, ale căror poezii se vor recita pentru pomenirea veșnică a memoriei și sacrificiului lor.