Un soldat american a leșinat în imediata apropiere a președintelui Klaus Iohannis, în timp ce acesta își rostea discursul la Constanța, joi, de Ziua Marinei, potrivit Mediafax

Imaginile apărute în spațiul public surprind momentul în care militarul își pierde conștiența și cade pe spate, fiind prins de camarazii lui, apoi preluat de bărbați în alb care îi acordă primul ajutor. Unul dintre aceștia se repede prin spatele președintelui și se întoarce cu o targă pliabilă. Militarul afectat este luat de la fața locului de personalul medical. 

În tot acest timp, Klaus Iohannis își continuă discursul la pupitru, apoi pleacă fără a privi în dreapta sa, unde tocmai se încheiase agitația. Nu este clar dacă, în timp ce își citea declarația de pe foaie, președintele a observat sau nu ceea ce se întâmplase în jurul său.  

Ministrul Apărării a afirmat ulterior că militarul american nu a suferit un incident grav și că se află sub îngrijire medicală.

„Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie. Este la Spitalul Militar”, a informat Gabriel Leș, citat de Mediafax.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews