ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un soldat american a leșinat în imediata apropiere a președintelui Klaus Iohannis, în timp ce acesta își rostea discursul la Constanța, joi, de Ziua Marinei, potrivit Mediafax

Imaginile apărute în spațiul public surprind momentul în care militarul își pierde conștiența și cade pe spate, fiind prins de camarazii lui, apoi preluat de bărbați în alb care îi acordă primul ajutor. Unul dintre aceștia se repede prin spatele președintelui și se întoarce cu o targă pliabilă. Militarul afectat este luat de la fața locului de personalul medical. 

În tot acest timp, Klaus Iohannis își continuă discursul la pupitru, apoi pleacă fără a privi în dreapta sa, unde tocmai se încheiase agitația. Nu este clar dacă, în timp ce își citea declarația de pe foaie, președintele a observat sau nu ceea ce se întâmplase în jurul său.  

Ministrul Apărării a afirmat ulterior că militarul american nu a suferit un incident grav și că se află sub îngrijire medicală.

„Lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie. Este la Spitalul Militar”, a informat Gabriel Leș, citat de Mediafax.