ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioana Bărbulescu, sora vitregă a lui Gheorghe Dincă din Caracal, a declarat jurnaliștilor de la Adevărul că nu crede că fratele ei le-a ucis pe cele două fete, Luiza și Alexandra, ci că mai degrabă ar fi declarat astfel „ca să scape”. Femeia nu are cunoștință de vreo internare a fratelui ei la Spitalul de Psihiatrie și nici de cauza întoarcerii acestuia din Italia, motivând „că avea grija casei, că rămăsese singură, fără ca cineva să mai aibă grijă de ea”.

Sora vitregă a lui Gheorghe Dincă îl descrie ca fiind om gospodar și, deși nu l-a mai vizitat de o lună, nu-i vine să creadă imaginile filmate cu dezordinea din curtea lui.

„Are o casă normală, cu geamuri, cum are fiecare om. Nu avea lemne sau alte prostii, ce se spune acum la televizor”, a povestit Ioana Bărbulescu, subliniind că fratele ei este un om priceput, căruia îi plăcea să-și îngrijească gospodăria. Acestea sunt amintirile surorii despre bărbatul pe care nu l-a mai văzut de o lună.

„L-am chemat aici la mine acasă, a venit, am râs, am vorbit, nu părea abătut, nu părea supărat, eu nu cred că fratele meu ar fi făcut asta, sigur a recunoscut că le-a omorât pe fetele alea pentru că polițiștii l-au terorizat și a vrut să scape de plimbatul ăsta de colo până colo”, a declarat sora vitregă a lui Gheorghe Dincă.

„El sigur a declarat să scape, poate și de alți complici, care or fi făcut ceva la el în curte și lui îi e frică să spună adevărul, că poate se gândește că el acum scapă, dar după aia, când ies ăia din pușcărie, îl vor omorî și pe el”, a adăugat femeia.

În mod surprinzător, sora bărbatului care a luat-o cu mașina pe Alexandra din Dobrosloveni nu știe ca fratele ei vitreg să fi fost vreodată intrernat la Psihiatrie. 

„Eu nu știu vreodată, de când îmi știu eu fratele, să fi fost internat la Psihiatrie cu vreo problemă la cap. Sunt numai invenții. Fratele meu a plecat cu toată familia în Italia, nu știu ce au făcut acolo, dar el s-a întors în România pentru că avea grija casei, că rămăsese singură, fără ca cineva să mai aibă grijă de ea. Fratele meu era un om gospodar, îi plăcea să pună legume, punea roșii, ardei, îi plăcea să facă preparate, îmi trimitea și mie de multe ori”, a mai povestit sora vitregă a lui Gheorghe Dincă.