ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tribunalul bisericesc de la Alba Iulia l-a caterisit pe Cristian Pomohaci în 28 iulie, de când acesta nu mai are voie să îmbrace haina preoțească, din cauza unor acuzații cum că ar fi încercat să corupă sexual un tânăr.

Cântărețul de muzică populară contestă excluderea sa din preoție, depunând apel la decizia Arhiepiscopiei de Alba Iulia. Mai precis, acesta a depus apel la Mitropolia Ardealului, așteptând decizia Mitropolitului Laurențiu.

Între timp, scandalul sexual cu minori în care a fost implicat îi dăunează fostului preot și cântărețului de muzică populară Cristian Pomohaci. 

După ce prezența acestuia nu a mai fost dorită pe scena Zilelor Orașului Uricani, la fel s-a întâmplat și cu sărbătoarea dedicată hațeganilor.

Primarul orașului Hațeg, Marcel Goia, spune că a preferat să renunțe la prestația artistului inclusiv pentru protecția acestuia.

„Nu, nu mai vine la Zilele Orașului Hațeg. A fost o discuție înainte de a se întâmpla evenimentul ăsta cu el, când a fost la Râu de Mori și nu se știa. După ce a început scandalul, s-a renunțat. Este o stare din asta, acum, și la oameni și la… Nu știi cum reacționează. Îl pui și pe el într-o situație proastă și nu e ok până nu își rezolvă problema. El ar fi trebuit să vină, dacă nu ar fi apărut scandalul. Discuția noastră a fost prin mai, dar nu era scandalul început încă. Am luat niște măsuri de precauție. Nu știi cum reacționează oamenii. Vin aici 10.000 de oameni: unii îl strigă, alții îl huiduie, alții îl aplaudă. E pentru protecția spectacolului, spectatorilor și inclusiv a lui”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Marcel Goia.