ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal între clanurile de țigani zguduie Lugojul la doar trei săptămâni după un sângeros conflict. Polițiștii și jandarmii au intervenit duminică după-amiaza pentru aplanarea unei tragedii.

De această dată scandalul a avut loc pe strada Bistrei, unde un autoturism BMW a fost distrus, iar geamurile unei case au fost sparte. Proprietarul mașinii distruse, Vișinel Șain susține că mai multe persoane din clanul condus de Meilă Șain au intrat peste el în casă, pregătite de război. Potrivit lui Vișinel Șain, rromii din clanul advers i-au solicitat 25.000 de euro, scrie Bănățeanul.

„Au spus că dacă nu le dau bani să părăsesc Lugojul”, a declarat Vișinel Șain, potrivit căruia rivalii săi au atacat cu topoarele. Din imaginile surprinse la fața locului, se poate vedea o mașină BMW distrusă cu geamurile sparte și cu tabla tăiată cu toporul.

Șain Meilă nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere. Zona în care a avut loc conflictul este împânzită de polițiști și jandarmi pentru menținerea ordinii și pentru realizarea cercetărilor la fața locului.