ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ori trec la treabă polițiștii, ori o vor face ei! Urmare a numeroaselor sesizări pe care Partidul Nouă Dreapta le-a primit din partea timișorenilor cu privire la fenomenul tot mai răspândit al furtului din buzunare în mijloacele de transport în comun, reprezentanții filialei timișene au trecut la acțiune.
 
Aceștia au depus adrese oficiale către Poliția Locală Timișoara și către Inspectoratul Județean de Poliție Timișoara prin care le atrag atenția polițiștilor că au, conform legii, obligația de a preveni și combate infracționalitatea stradală, de a apăra proprietatea privată a cetățenilor și de a menține siguranța pe străzile orașului.
 
Dacă nu sunt luate măsurile necesare pentru stârpirea fenomenului, cei de la Noua Dreaptă spun că nu vor ezita să intervină:  „Am precizat că în cazul în care în următoarea perioadă se va semnala în continuare prezența hoților de buzunare în libertate, nestingheriți de nici o autoritate cu atribuții în ordinea publică, partidul nostru va face toate demersurile pentru organizarea unor grupuri cetățenești care vor încerca să dea un plus de siguranță călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun din Timișoara.”
 
Noua Dreaptă s-a făcut cunoscută în ultimii ani printre timișoreni prin organizarea unor proteste față de mafia imobiliară a clanurilor țigănești care a reușit să acapareze sute de clădiri cu valoare istorică din oraș.