Un panou imens afișat pe un bloc din Timișoara a fost înlăturat, după ce celebra pagină de facebook, „Corupția Ucide”, a criticat mesajul de pe respectivul banner. Referendumul pentru căsătorie va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Pe panou, era scris textul: „Vino la Referendum! Votează „Da” pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără familia și copiii României! Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor putea adopta copilul tău”

Mesajul a stârnit mânia celor care administrează pagina „Corupția ucide”, care au acuzat Coaliția pentru Familie că ar fi în spatele mesajului.

„Coaliția pentru Familie investește bani serioși în dezinformările aduse în spațiul public.

Aceștia apelează la frică în încercarea de a aduce suficienți oameni la referendumul din 6-7 oct”, au scris cei la Corupția Ucide.

Primarul Timișoarei a intervenit și a cerut să fie înlăturat.

„Deși textele de campanie sunt asumări pe proprie răspundere ale celor ce le aduc în spațiul public, am intervenit pe lângă asociația de proprietari implicată cu rugămintea ca acel mesaj potențial generator de tensiuni să fie înlăturat. Le mulțumesc ca au înțeles, el nu făcea cinste Timișoarei”, a explicat primarul Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Între timp și Coaliția pentru Familie a negat că mesajul i-ar aparține. Jurnalistul Mirel Curea a scris că mesajul afișat la Timișoara este corect.

„Da, așa este, exact cum scrie pe panoul ăla din Timișoara: ”Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor adopta copilul tău”, de s-au oripilat toți tefeliștii cu dresurile în vine și tefelistele nebărbierite!

Da, există această posibilitate! Un român a pățit asta în Anglia. Copiii românului Florin Barbu au fost luați de la părinți, reclamați de un vecin pentru certuri, dar fără a fi identificate, însă, scene de violență fizică.

În ciuda a zeci de demersuri, minorii au fost dați spre adopție unui cuplu de gay, măsură devenită definitivă”, a notat el.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews