ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie în vârstă de 35 de ani şi copilul ei de doar cinci au fost găsiţi morţi în apropierea unui bloc din cartierul Crângaşi din Capitală, informează B1.ro.

Potrivit anchetatorilor, primele informaţii indică faptul că femeia şi-ar fi aruncat copilul de la etajul opt şi apoi s-ar fi sinucis. Se pare că femeia ar fi vrut să se răzbune pe soţul său prin gestul extrem. Femeia, împreună cu copilul său, se aflau în vizită la mama sa.

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin numărul de urgenţă 112, de o persoană care trecea prin acea zonă şi a spus că lângă un bloc sunt o femeie şi copilul ei, ambii fiind decedaţi.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru a stabili cauzele acestei nenorociri și pentru a vedea dacă femeia s-a sinucis sau a căzut accidental. Conform anumitor surse, femeia s-ar afla în stare de depresie.

La Poliţia Capitalei urmează să fie audiate persoane care pot da detalii privind împrejurările în care s-a produs incidentul.