ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Untold Festival, reclamă internațională: În cea de-a treia zi a festivalului Untold au fost reclamate alte cinci infracțiuni de furt.
 
În domeniul situaţiilor de urgenţă, 209 persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală, însă doar șase dintre acestea au necesitat transportul la spital, afecţiunile înregistrate în general fiind remediate în punctele de acordare a primului ajutor şi Punctul Medical Avansat.

Dacă în prima seară a festivalului au fost depistate nouă persoane cu droguri asupra lor, în următoarele două zile de Untold brusc nu s-a mai găsit nimic halucinogen, potrivit napocanews.ro.

Organizatorii evenimentului anunță cifre de peste 50-60.000 de spectatori la concerte, însă din câte se vede, nu toate locurile sunt ocupate, iar capacitatea maximă a stadionului este de 60.000 de locuri cu toată suprafața de joc și cu toate scaunele ocupate.