ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion de agrement, de mici dimensiuni, s-a prăbușit lângă aerodromul din Măgura Cisnădie, județul Sibiu. La bord se aflau patru persoane care au supraviețuit contactului cu solul. Avionul era un model Socata TB9.

Una dintre aceste persoane a fost transportată la spital, cel mai probabil la Sibiu, iar celelalte primesc îngrijiri la fața locului pentru a fi stabilizate până vor putea fi transportate la spital.
 
Mircea Lunca, șeful Poliției Locale din Cisnădie, a declarat, într-o intervenție telefonică la Știrile B1 TV,  că, cel mai probabil, aeronava nu a reușit să se desprindă de la sol:

”Era pe direcția de decolare, nu a reușit să se desprindă, a rulat pe o pantă denivelată și s-a lovit de arbuști. (...) Motorul este desprins de aeronavă. Acolo au fost pilotul și trei pasageri care se pare că au închiriat aeronava respectivă pentru agrement. Vizibilitatea este foarte bună, plafonul la fel, vânt nu avem”.