ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat care a furat bani și obiecte bisericești din schitul Straja a fost prins de jandarmi după ce s-a prezentat ca fiind de la SPP, cerând voie să folosească toaleta instituției, informează Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

Miercuri, în jurul orei 16:30, la sediul Postului de Jandarmi Montan Straja s-a prezentat o persoană de sex masculin, recomandu-se ca fiind de la SPP, care a cerut permisiunea de a folosi toaleta din sediul postului, noteaza sursa citată.


Jandarmii aflați în serviciu au considerat suspect personajul, l-au legitimat pe individ stabilind că se numește G.A.G. și fiindcă avea mențiuni operative active și un comportament suspect i-au cerut să le prezinte conținutul bagajului, moment în care au observat mai multe bancnote de 1, 5, 10 si 50 de lei, pomelnice și alte obiecte bisericești.

Lucrătorii Jandarmeriei s-au deplasat la schitul Straja din stațiune unde au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere au observat că persoana respectivă a sustras bunurile din interiorul bisericii.

Intrebat despre fapta comisă susnumitul a refuzat să facă orice fel de afirmație sau să dea vreo declarație precum și să semneze orice act procedural sau de altă natură. Bunurile sustrase și suma de 980 de lei au fost ridicate de la numitul G.A.G. și predate starețul schitului. 

Suspectul a fost condus la sediul Politiei Lupeni în vederea continuării cercetărilor.