ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul unei școli din județul Gorj și-a dat demisia, după ce în presă au apărut mai multe imagini compromițătoare, văzute de elevi, dar și de colegii săi.

Învățătorul apare, în fotografiile postate de el pe Facebook și preluate de presă, jucându-se cu o banană, pozând în ipostaze vizibil cu tentă sexuală. Fostul director al școlii din Berlești, Miron Chișamera, susține că imaginile sunt foarte vechi. 
 
„Din cauza pozelor apărute în presă, am luat decizia să îmi dau demisia din funcția de director al școlii. Acele poze au fost făcute cu opt-nouă ani în urmă, cred, și erau făcute la o petrecere privată. Au fost găsite pe Facebook, pe profilul meu. Sunt ale mele. Nu le-am mai verificat și nu m-am gândit că cineva poate să-mi facă rău pentru niște poze. Vreau să-mi cer scuze. Sunt titular în învățământ din anul 2008 cu nota 9,10”, a spus Chișamera, care face parte și din corpul experților Inspectoratului Școlar Județean, potrivit evz.ro.
 
Colegii din învățământ, dar și localnicii au fost surprinși, Un fost profesor al său îl descrie ca pe o persoană retrasă, timidă:

„Este un lucru nepotrivit pentru un cadru didactic. Sunt niște gesturi obscene. Am rămas surprins, pentru că l-am avut elev. Îl știam ca pe un băiat retras. Nu știu ce e cu el de a postat așa ceva. Nu știu ce a fost în mintea lui. Nu este ceva normal pentru un cadru didactic care se ocupă cu educarea copiilor. La nivel de comună, suntem toți prieteni pe Facebook. În cadrul colectivului, era un tip rușinos. Toți am fost surprinși de gestul lui", spune Paschia, citat de adevarul.ro.