ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un șofer de 24 de ani, din Vrancea, a văzut o mașina avariată la ieșirea din Gura Câlnăului, spre Mărăcineni, a oprit camionul și s-a grăbit să dea o mână de ajutor celor patru pasageri ai autoturismului.

Totul s-a produs vineri dimineața, pe DN2 E85, la ieșirea din localitatea Gura Câlnăului, în jurul orei 06.00. Potrivit datelor oferite de anchetatori, ș™oferul unui autoturism Skoda Octavia, înmatriculat în Suceava, care circula dinspre Râmnicu Sărat înspre Buzău, la intrarea în curba de la Gura Câlnăului spre Mărăcineni, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de parapet, ajungând ulterior cu maș™ina pe marginea drumului.

Vrânceanul de 24 de ani a zărit autoturismul și a hotărât să de o mână de ajutor victimelor. La un moment dat, ș™oferul unui Ford, care circula dinspre Râmnicu Săƒrat, a pierdut ș™i el controlul volanului, pe fondul neadaptăƒrii vitezei la condiț›iile de drum, acroșându-l pe ș™oferul de camion care acorda primul ajutor victimelor din Skoda, potrivit reporterbuzoian.ro.

Toț›i cei cinci răƒniț›i au fost transportaț›i de urgențムla spital, însă tânărul salvator nu a supraviețuit.

Tânărul, un erou, se numește Costel Zară, este din Vârteșcoiu și era student la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad", arată monitorulvn.ro.