Traficul va fi îngreunat la sfârșitul săptămânii pe mai multe drumuri și autostrăzi pentru deplasarea coloanelor militare în cadrul unui exercițiu NATO desfășurat pe teritoriul Bulgariei, Greciei și României, anunță Poliția Română.

 În luna iunie se va desfășura exercițiul NATO NOBLE JUMP 2017 (NOJP17) pe teritoriul Bulgariei, Greciei și României, cu destinația finală Centrul Național de Instruire Întrunită ”Getica”, din Cincu.

Astfel, de joi până duminică, pe mai multe drumuri din țară, traficul ar putea fi îngreunat din cauza deplăsării coloanelor militare.

 În 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-București (E85), în 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, în 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-București (E85), iar în 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.

Polițiștii le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.