ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din Galați, condamnat pentru mită, a sunat la 112 și a denunțat o pacientă care a vrut să-i ofere 50 de lei. Femeia susține că a făcut gestul pentru a-i mulțumi doctorului. Doctorul, urolog la Spitalul Județean Galați, tocmai fusese condamnat, în urmă cu trei zile, la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a primit bani de la un denunțător.

Medicul Dumitru Țuța a denunțat o pacientă care a vrut să-i dea 50 lei. Mai mult, a chemat poliția. Femeia susține că a vrut să-i ofere banii în semn de recunoștință, nu ca mită, potrivit tvr.ro.

Femeia a fost dusă la audieri, cazul fiind anchetat de procurorii anticorupție din Galați.

Anul trecut, medicul Dumitru Țuța a fost reținut și a stat 2 luni în arest la domiciliu, după ce a fost prins în flagrant. Primise 1.000 de lei de la soția unui pacient, după ce a refuzat să-i opereze soțu pentru 300 de lei.