ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un militar care a participat la ceremonia organizată în Parcul 1 Decembrie din Oradea cu ocazia Zilei Naționale a României, și-a cerut iubita în căsătorie și a îngenuncheat în fața acesteia, oferindu-i un inel.

Sublocotenentul Adrian Pal, de la Centrul Militar Județean Bihor, a participat în detașamentul de onoare la ceremonia desfășurată în Parcul 1 Decembrie din Oradea, iar după alocuțiunea prefectului județului Bihor, Ioan Mihaiu, și a unui istoric, a cerut prefectului permisiunea de a-și cere iubita în căsătorie.

Militarul, în uniformă, a îngenuncheat în fața iubitei sale, Minodora Maria Tărău, și a cerut-o de soție, oferindu-i un inel. Tânăra a izbucnit în plâns și a spus ”Da”.

„Pe data de 25 octombrie 2012 am depus jurământul de credință față de țară, față de România. În 1 Decembrie 2017, în fața tuturor celor prezenți, vreau să depun jurământul iubirii. Jur să te iubesc din toată inima, cu tot sufletul și cu toată puterea mea. Așa să îmi ajute Dumnezeu. Domnișoară Minodora Maria Tărău, vrei să fii soția mea?”, a spus Adrian Pal, în timp ce de la difuzor se difuza piesa „Ți-am dat un inel” a trupei Holograf.