ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un muncitor de doar 23 de ani a murit în Maramureş chiar pe şantier, în timpul programului de lucru, din cauza caniculei. 

Conform B1 TV, tânărul lucra pe şantierul drumului județean Baia Sprie - Bârsana când i s-a făcut brusc rău din cauza căldurii. Colegii săi au sunat disperaţi la 112 şi au cerut ajutor medicilor după ce l-au găsit căzut la pământ. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, însă tânărul nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare. A intrat în stop cardio-respirator și a murit. Polițiștii împreună cu reprezentanții ITM Maramureș au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care muncitorul și-a pierdut viața.

Tot din cauza temperaturilor ridicate, în Caraș-Severin, judeţ ce se află de zile bune sub incidenţa avertizărilor date de meteorologi, numărul solicitărilor pentru oameni căzuţi pe stradă a crescut cu 15 la sută. În total,11 oameni au căzut pe stradă şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.