ACTUALIZARE 6.09 / 21:30 Instanța a dispus vineri seară arestarea preventivă a celor cinci persoane care au luat joi cu forța de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o mașină, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, citat de Agerpres.
 
„În continuarea cercetărilor privind cazul de lipsire de libertate comis ieri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane reținute", a declarat reprezentantul Poliției.

ȘTIRE INIȚIALĂ 
 
Cinci persoane au fost reținute joi seara pentru lipsire de libertate după ce, în cursul zilei, au luat cu forța de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o mașină, a anunțat un reprezentant al IPJ Olt. Persoanele reținute sunt o femeie și patru bărbați din Băilești (jud. Dolj), dintre care un tânăr ce ar fi intenționat să se însoare victima, informează Agerpres.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi pe raza municipiului Caracal, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci persoane (patru bărbați și o femeie) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Poliția a fost sesizată joi, la ora 12:50, de către o femeie din municipiul Caracal despre faptul că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția municipiului Slatina. Mașina a fost oprită de polițiști în trafic, la Piatra-Olt, după câteva zeci de minute de la primirea sesizării, potrivit reprezentantului IPJ Olt.

Toți cei aflați în autovehicul au fost audiați la sediul Poliției din Caracal. După cercetări, femeia și cei 4 bărbați din mașină au fost reținuți, iar fata luată cu forța de pe stradă a fost eliberată. Aceasta a declarat că a fost urcată în autoturism fără acordul său de către 5 persoane care ar fi urmărit să o mărite cu unul dintre bărbații din mașină, împotriva voinței ei. 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews