ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 6.09 / 21:30 Instanța a dispus vineri seară arestarea preventivă a celor cinci persoane care au luat joi cu forța de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o mașină, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, citat de Agerpres.
 
„În continuarea cercetărilor privind cazul de lipsire de libertate comis ieri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane reținute", a declarat reprezentantul Poliției.

ȘTIRE INIȚIALĂ 
 
Cinci persoane au fost reținute joi seara pentru lipsire de libertate după ce, în cursul zilei, au luat cu forța de pe stradă o tânără de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o într-o mașină, a anunțat un reprezentant al IPJ Olt. Persoanele reținute sunt o femeie și patru bărbați din Băilești (jud. Dolj), dintre care un tânăr ce ar fi intenționat să se însoare victima, informează Agerpres.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi pe raza municipiului Caracal, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci persoane (patru bărbați și o femeie) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Poliția a fost sesizată joi, la ora 12:50, de către o femeie din municipiul Caracal despre faptul că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția municipiului Slatina. Mașina a fost oprită de polițiști în trafic, la Piatra-Olt, după câteva zeci de minute de la primirea sesizării, potrivit reprezentantului IPJ Olt.

Toți cei aflați în autovehicul au fost audiați la sediul Poliției din Caracal. După cercetări, femeia și cei 4 bărbați din mașină au fost reținuți, iar fata luată cu forța de pe stradă a fost eliberată. Aceasta a declarat că a fost urcată în autoturism fără acordul său de către 5 persoane care ar fi urmărit să o mărite cu unul dintre bărbații din mașină, împotriva voinței ei.