Angajatul unei spălătorii auto din Oradea a găsit 13.000 de euro, pe care șoferul i-a uitat în mașină, informează Mediafax.

Stelian Chirică are 22 ani și mai are 15 frați și spune că părinții săi l-au învățat să nu ia niciodată ce nu este al său.

„Într-o zi a venit un client și mi-a cerut să spăl mașina, interior și exterior. A golit mașina de bunuri și le-a depozitat la noi și eu m-am apucat de lucru, am aspirat în interior, sub banchetă, așa cum se face, și au căzut banii afară. Erau 13.000 de euro. L-am anunțat pe șeful meu și i-am spus să îi dăm înapoi. A venit șoferul să își ia mașina și era foarte supărat că a pierdut banii, dar noi l-am liniștit și i-am spus că i-am găsit noi. A fost foarte bucuros că nu se aștepta să îi mai găsească. Eu nu m-am gândit să îi iau banii, pentru că nu erau ai mei, nu eu am muncit pentru banii ăștia. Așa m-a învățat mama, ce găsim să dăm înapoi, că nu este al nostru, nu noi am lucrat pentru banii ăia. Așa este corect, niciodată nu ai voie să iei ce nu este al tău”, a spus tânărul conform sursei citate.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.