ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotograful Gelu Coltau a surprins un moment superb petrecut pe o stradă din Bucureşti. În timp ce maşinile sunt oprite la semafor, un copil vrea să strângă mâna şoferului din autobuzul de lângă. Şoferul intră în joc, iar persoana care se află în maşină cu cel mic îl ridică pe acesta ca să se concretizeze salutul.

Unii internauţi au susţinut că siguranţa copilului este pusă în pericol prin gestul surprins, iar fotograful le-a răspuns pe Facebook.

"Există o lege nescrisă: cu cât măsurile coercitive sunt mai dure, cu atât extremele sunt mai ieşite din comun. În concluzie, copilul "a scăpat" cu viaţă, nicio nenorocire nu s-a abătut asupra lui, pun pariu că şi şoferul a adormit zâmbind în seara aceea, copilul a avut o clipă de fericire- ceea ce voi, doamnelor din UK, USA sau de oriunde, nu o să puteţi avea sentimentul ăsta, cel puţin nu din aceleaşi cauze.", le-a transmis fotograful celor care îi acuzau pe părinţi.