ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis un mesaj cel puțin ciudat șefului Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța în contextul controalelor pe care reprezentanții instituției le-au făcut pe litoral și în urma cărora au descoperit numeroase nereguli. 

Moga i-a sugerat șefului de la Protecția Consumatorului Constanța să iasă mai puțin în presă cu „nenorociri", adăugând că nu ar fi de dorit să sfârșească precum comisarul Corrado Cattani, personajul principal al serialului Caracatița, asasinat de Mafia italiană, informează Ziare.com. 

„Am apreciat munca desfășurată de această instituție. Dar de acolo și până la faptul că faceți mai mult caz decât ar trebui este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiți un Cattani al județului Constanța, al litoralului românesc, pentru că nu vreau să sfârșiți cum a sfârșit el. Vă rog faceți-vă datoria. Eu vreau să vă atrag atenția că dumneavoastră nu aveți dreptul să ne atrageți atenția, pentru că, dacă procedați cu noi așa, mă gândesc cum procedați cu un agent economic. Acel agent economic trebuie respectat, pentru că muncește să câștige un ban, instituțiile statului trebuie să respecte agentul economic și apoi acolo unde greșește să-l îndrume", a declarat Nicoale Moga.

Social-democratul a mai sugerat că cei care fac „mai mult PR decât treabă” aduc un deserviciu turismului românesc.