ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zece persoane au fost rănite duminică de un tânăr de 20 de ani, care a intrat cu mașina în ușile de acces de la mall-ul din Brăila, la puțin timp după ce a înjunghiat un bărbat și a rănit doi pietoni aflați pe centura orașului, informează Agerpres.

„Șapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulți și doi copii de 11 și 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. La fața locului s-a intervenit cu o mașină de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Înainte cu puțin timp de a intra în mulțimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o mașină, și rănise alte două persoane, pe centura orașului, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

„Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influența altor substanțe", a declarat Laura Dan.