ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tinerii de la Neamunit sunt binecunoscuți pentru faptele de milostenie și de caritate pe care le-au făcut de-a lungul timpului.

De la îngrijirea de monumente la ajutorarea copiilor sau a altor persoane nevoiașe, cei de la Neamunit nu s-au dat înapoi de la muncă. Tot ei sunt autorii binecunoscutului program "Ciorbițe pentru bunicuțe", prin care bătrâni necăjiți primesc o masă caldă.

Astfel, în timp ce alții huiduie monumente culturale din patrimoniul național și european, tinerii de la Neamunit s-au strâns, sâmbătă la București, pentru al șaptelea episod al programului "Ciorbițe pentru bunicuțe".

"În Bucureşti gătim pentru nevoiaşi. Avem pregătite haine, căciuli, mănuși, fulare şi alte lucruri necesare încălzirii trupului şi multă dragoste pentru încălzirea sufletului!", au anunțat ei.

Pe 5 noiembrie, Neamunit a făcut un apel la rațiune: "Este momentul să stingem focul răului cu binele, nu cu răul. Răul atrage rău, faceţi binele, fiţi binele, rugaţi-vă împreună pentru liniștea sufletelor. 
Avem nevoie de caracter, de unitate şi de pacea inimii. Mediul virtual incită la ură, să învățăm din lecția de istorie, gratuită, oferită de țările vecine. Sus inimile".
 
Mai multe detalii, dar și imagini despre această acțiune, puteți afla de pe pagina lor de facebook.