ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soții Pandele au nouă copii și se descurcă foarte greu, dar nu se plâng. Muncesc cu ziua prin sat, la câmp, acolo unde e nevoie. Fac mari eforturi și sacrificii pentru a reuși să-i țină pe copii la școală.

Șase dintre cei nouă copii sunt la școală și toți au nevoie de rechizite și uniforme, destul de costisitoare pentru bugetul lor restrâns. Loredana e premianta familiei și, deși e abia în clasa a IV-a, visează să ajungă polițistă într-o zi.

Copiii și-au făcut multă vreme lecțiile la lumânare, până când părinții au hotărât că trebuie să găsească o soluție: s-au împrumutat și au cumpărat un generator.

Trăiesc lună de lună din pensia tatălui și din alocații, potrivit tvr.ro. Bărbatul e în putere, așa că profită de sezonul lucrărilor agricole și muncește cât poate de mult la câmp, pe unde e solicitat.
 
În felul acesta, părinții speră să adune suficienți bani pentru ca toți copiii să aibă ce le trebuie la școală.