ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și seara, informează meteorologii, potrivit Mediafax.

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã pe arii restrânse în nord-vest și izolat în sud-estul țãrii. Dupã-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, cu precãdere în zonele de câmpie, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, mai ales în sud-est.


Vor fi cantitãți de apã izolat mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor.

BUCUREȘTI

Vremea va fi cãlduroasã, cu disconfort termic în accentuare dupã-amiaza. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara, când vor crește șansele pentru averse și descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17...20 de grade.