Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și seara, informează meteorologii, potrivit Mediafax.

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã pe arii restrânse în nord-vest și izolat în sud-estul țãrii. Dupã-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, cu precãdere în zonele de câmpie, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, mai ales în sud-est.


Vor fi cantitãți de apã izolat mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor.

BUCUREȘTI

Vremea va fi cãlduroasã, cu disconfort termic în accentuare dupã-amiaza. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și seara, când vor crește șansele pentru averse și descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17...20 de grade.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews