ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 18 februarie s-a lansat oficial siteul www.greatagain.ro, primul demers online dedicat noii echipe de conducere de la Washington, Donald Trump - Michael Pence.

 

Siteul „este o inițiativă non-partizană și non-profit a unor cetățeni români și americani. Ne propunem să reconectăm românii la pulsul națiunii americane în „era Trump”, prin informare lucidă și obiectivă despre activitățile și proiectele administrației de la Casa Albă”, sună mesajul oficial.

De asemenea, siteul „este dedicat promovării valorilor comune României și Statelor Unite ale Americii, ale civilizației euro-atlantice în general. Prin acestea dorim întărirea legăturilor bazate pe libertate, prosperitate, pace și fraternitate, între simpli cetățeni, familii, comunități sau parteneri de afaceri din cele două țări.

Donald Trump își propune să facă America măreață din nou. Același lucru ni-l dorim și noi pentru România”.

Siteul va fi scris în limbile română și engleză.