ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În seara zilei de 10 septembrie, jurnalistul bucureștean Octavian Metoni a trecut la cele veșnice. De câțiva ani, Tavi - așa cum îl știau cei apropiați - s-a luptat cu o boală necruțătoare.

În ciuda problemelor pe care le-a traversat, Tavi rămăsese același tip plin de spirit, dintotdeauna. A muncit toată viața în presa sportivă, dar a fost un bărbat cultivat, poliglot, cu care puteai purta o discuție informată pe orice subiect: de la istoria Căilor Ferate Române la medaliații Jocurilor Olimpice.

A fost un jurnalist „de modă veche”, educat parcă la școala interbelică. A fost un cinefil prin excelență, dar pasiunea pentru filme nu a fost întrecută decât de iubirea față de echipa Rapid București.

Un om de caracter, Tavi ne-a ajutat, pe noi cei de la ActiveNews, doar din dragul de a scrie și de a da o mână de ajutor unor oameni de care se simțea apropiat. Articolele sale pot fi citite aici.

La nici 50 de ani, Tavi a plecat la cele veșnice. De joi, 12 septembrie, va fi depus la Capela mică Bellu, înmormântarea urmând să aibă loc sâmbătă, la ora 12:00, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să te odihnească!