ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După 30 de ani de televiziune, regizorul Gabriel Bugnar s-a decis să facă o schimbare majoră. "La un moment dat, când simți că e prea mult, te gândești să dai restart; încotro, dacă n-ai furat să pui deoparte sau dacă nu trăiești din combinații? Adică dacă ești cinstit, deci, prost", îşi începe povestea pe blog Bugnar.

Pentru început a încercat să vândă produse de calitate din Republica Moldova împreună cu un partener de dincolo de Prut. Asociatul s-a retras din afacere, iar Gabriel Bugnar nu s-a descurcat singur, astfel că a abandonat după scurt timp proiectul.

Acum şi-a închiriat o tarabă în Piaţa Obor unde vinde ceramică de Korond (Corund, Harghita), albă, neagră, maro, cu desen roșu și obiecte din lemn pentru bucătărie. "După trei săptămâni am plătit chiria, mi-am plătit facturile acasă, am ținut familia cu cele necesare și am un mic fond de marfă. Poate e puțin mai puțin decât m-am așteptat dar nu e dezastru, deocamdată, treaba se susține", spune fostul regizor despre cum merge afacerea.

Gabriel Bugnar nu şi-a uitat foştii colegi de la Realitatea pentru care a avut un mesaj special: "Gușă e un băiat care de câte ori vorbește la telefon și se aude la televizor repetă obsesiv două cuvinte noi: strategie și geopolitică.

Rareș Bogdan e un băiat implementat în București de la Cluj, care, pentru că apare la televizor și vorbește mult singur crede că îl recunoaște lumea pe stradă. În plus, mai crede că Ciocârlia e o compoziție de-a lui George Enescu. Nu e".

 

Gabriel Bugnar și-a început cariera TV la începutul anilor 90, la TVR. A lucrat la Prima TV, Pro TV și Realitatea TV. Din 2004 a fost producător la Realitatea TV, post de unde a plecat după opt ani, din poziția de director al stației, pe care a ocupat foarte scurt timp. Până în urmă cu câteva săptămâni a lucrat la TVR Moldova.