Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu vorbeşte despre momentele în care Florin Călinescu lucra la Pro TV şi realiza faimoasa emisiune "Chestiunea Zilei".

Aceasta este de părere că Florin Călinescu rămâne cel mai mare om de televiziune de dupa 1990

"Să fii față în față cu Călinescu la Chestiunea zilei putea să însemne ridicarea sau căderea ta totală. Călinescu putea să te ridice sau să te desființeze cu o emisiune”, scrie Doina Gradea pe platforma oaresuntunporc.ro.
 
De asemenea, fosta asistentă a lui Sârbu dezvăluie motivul real pentru care Florin Călinescu a plecat din Pro TV.

 "A părăsit PRO TV în 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur și simplu să fie coleg la PRO TV cu Adrian Păunescu care avea și el emisiune pe atunci. Nu putea să înțeleagă dincolo de înțelegerea lui a lucrurilor și a evenimentelor”, scrie Gradea.

Doina Gradea mai spune despre Călinescu că nu a mai reușit niciodată ce a făcut el la PRO TV.

 "Și a lăsat PRO TV cu tristețe și cu speranță că el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Călinescu de la PRO TV a fost o mare lecție pentru oricine își închipuie că e de neînlocuit în orice domeniu, fie el și televiziune. Nu a mai reușit niciodată ce a făcut el la PRO TV. Însă rămâne cel mai mare om de televiziune de dupa 1990. Cu bune și rele. Nimeni nu pare să îi ia locul câștigat de el cu multe sacrificii cel puțin în următorii 5-10 ani. Oh, și era să uit! Avea salariu uriaș, poate cel mai mare din România”, mai notează Doina Gradea. 

Mai multe amintiri alea Doinei Gradea despre Călinescu citiți platforma oaresuntunporc.ro

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews