ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu vorbeşte despre momentele în care Florin Călinescu lucra la Pro TV şi realiza faimoasa emisiune "Chestiunea Zilei".

Aceasta este de părere că Florin Călinescu rămâne cel mai mare om de televiziune de dupa 1990

"Să fii față în față cu Călinescu la Chestiunea zilei putea să însemne ridicarea sau căderea ta totală. Călinescu putea să te ridice sau să te desființeze cu o emisiune”, scrie Doina Gradea pe platforma oaresuntunporc.ro.
 
De asemenea, fosta asistentă a lui Sârbu dezvăluie motivul real pentru care Florin Călinescu a plecat din Pro TV.

 "A părăsit PRO TV în 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur și simplu să fie coleg la PRO TV cu Adrian Păunescu care avea și el emisiune pe atunci. Nu putea să înțeleagă dincolo de înțelegerea lui a lucrurilor și a evenimentelor”, scrie Gradea.

Doina Gradea mai spune despre Călinescu că nu a mai reușit niciodată ce a făcut el la PRO TV.

 "Și a lăsat PRO TV cu tristețe și cu speranță că el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare. Plecarea lui Călinescu de la PRO TV a fost o mare lecție pentru oricine își închipuie că e de neînlocuit în orice domeniu, fie el și televiziune. Nu a mai reușit niciodată ce a făcut el la PRO TV. Însă rămâne cel mai mare om de televiziune de dupa 1990. Cu bune și rele. Nimeni nu pare să îi ia locul câștigat de el cu multe sacrificii cel puțin în următorii 5-10 ani. Oh, și era să uit! Avea salariu uriaș, poate cel mai mare din România”, mai notează Doina Gradea. 

Mai multe amintiri alea Doinei Gradea despre Călinescu citiți platforma oaresuntunporc.ro